A’la Irish Red Ale men med Amerikansk gær og humle. Lav alcohol, måske lidt lavt.
Original Gravity 1.033 Final Gravity: 1.007 ABV: 3.4% IBU: 29.5 SRM:10.3
Recipe Details
Batch Size | Boil Time | IBU | SRM | Est. OG | Est. FG | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|
6.5 gal | 60 min | 29.53 | 10.29 | 1.034 | 1.007 | 3.52 |
Actuals | 1.034 | 1.007 |
Style Details
Name | Cat. | OG Range | FG Range | IBU | SRM | Carb | ABV |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Irish Red Ale | 15 A | 1.036 - 1.046 | 1.01 - 1.014 | 18 - 28 | 9 - 14 | 0 - 0 | 3.8 - 5 % |
Fermentables
Name | Amount | % |
---|---|---|
Pale 2-Row | 5 lbs | 66.67 |
CaraRed | 1 lbs | 13.33 |
Dry Malt Extract - Light | 1 lbs | 13.33 |
Roasted Barley | 4 oz | 3.33 |
CaraFoam | 4 oz | 3.33 |
Hops
Name | Amount | Time | Use | Form | Alpha % |
---|---|---|---|---|---|
Centennial | 1 oz | 60 min | Boil | Pellet | 7.4 |
Cascade | 0.5 oz | 30 min | Aroma | Pellet | 6.3 |
Cascade | 0.5 oz | 10 min | Aroma | Pellet | 6.3 |
Yeast
Name | Lab | Attenuation | Temperature |
---|---|---|---|
Safale - American Ale Yeast US-05 (US-05) | Fermentis / Safale | 81% | 54°F - 77°F |
Mash
Step | Temperature | Time |
---|---|---|
155°F | 60 min | |
175°F | 10 min | |
175°F | 10 min |
Download
Download this recipe's BeerXML file |
Jeg har endnu ikke en malt-mølle, så 6 lb grain i blender, sikkert ikke det bedste udbytte
25. September OG 1.030, Brix 8, 1 oz centenial tilsættes og opvarmes til 90 C for pasteurisering, afkøles og hældes på gæringsspand, gær Safale US-05 3 generation 1/2 af bundfald fra bryg 4
2. Oktober FG 1.006 (nyt hydrometer) Brix 5.5
Koges i en time 1/2 oz Cascade tilsættes efter hhv 30 og 10 min.
Hældes tilbage på gærings spand, spædes op med postevand.
OG. 1.014 Brix 5.5
efter en 5 dage, 7. oktober
FG 1.014 brix 4.5, masser af bobler/co2 i prøve
hældes på fad
—
17. Oktober ikke den store nydelse, smager lidt grt, og er lidt uklar